Όροι και Προυποθέσεις

1. Αποστολές

Οι αποστολές των προϊόντων εκτελούνται την επόμενη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας σας, για λόγους ασφαλείας, και θα αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier Γενική Ταχυδρομική), για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 ή 2 μέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε & όλοι οι νησιωτικοί προορισμοί έως 3 μέρες παραλαβή στο χώρο σας). Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα εκτελούνται την Δεύτερα. Θα ενημερώνεστε μέσω e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

 

2. Λανθασμένες αποστολές

Αν τυχόν παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω  e-mail, στο τηλέφωνο ή στην διεύθυνσή μας, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνήστε μαζί μας» στην ιστοσελίδα μας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.

 

3. Αλλαγές

Αν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν το έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο τηλέφωνο ή στην διεύθυνση μας, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνήστε μαζί μας» στην ιστοσελίδα μας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Δεν θα επιβαρυνθείτε  με έξοδα επιστροφής για αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ,στην αντίθετη περίπτωση θα επικοινωνήσετε μαζί μας για τις περαιτέρω διαδικασίες, και θα έχετε δικαίωμα να διαλέξετε κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την ίδια σεζόν που έγινε η παραγγελία (χειμώνας/καλοκαίρι). Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη φορά στο ίδιο προϊόν, τότε θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής. Σε διαφορετική περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε δεν έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν και είναι εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή έχει περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που έχει αγοράσει και να ζητήσει την επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης από την συντελεσθείσα πώληση) και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής. Σε κάθε περίπτωση (επιστροφής - αλλαγής) το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη – τιμολόγιο).

 

4. Περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος

Αν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό από τον κατασκευαστή εντός 60 ημερών από την αγορά του, και δεν επιδιορθώνετε από ειδικό, τότε μπορεί να επιστραφεί και να γίνει η αντικατάστασή του. Πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail σε αυτό το διάστημα.Ο πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με έξοδα επιστροφής.

 

5. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας (sfiggas.gr) διασφαλίζονται ως απόρρητες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρεία μας προκειμένου οι χρήστες να έχουν άμεση επικοινωνία με τα καταστήματα μας για τυχόν ερωτήματα που έχουν, για αποστολή πληροφοριών και προσφορών για προωθητικούς σκοπούς της εταιρεία μας και τέλος για εκτέλεσή τυχόν παραγγελία τους. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και κοινοτικού νομικού πλαισίου για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων GDPR (2016/679) και των σχετικών αποφάσεων, κατευθυντήριων γραμμών και κανονισμών που εκδίδει η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.


6. Ασφάλεια συναλλαγών με κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.